Garden Tales 3


Garden Tales 3 е игра с координати 3 с повече от 3000 зашеметяващи нива, които трябва да оцените. Помогнете на джуджето Уили да събере цветове, органични продукти и гъби, като направите нещо като 3 еднакви предмета последователно.

Garden Tales 3 е най-изключително очакваният мач 3 кръг за годината. Тази горещо очаквана част предлага повече от 3000 удивителни нива, които можете да опитате. Съберете цветя, листни храни и помогнете на вашия спътник, Уили, да запази мистичната детска стая с освобождаване от буболечки. Опитайте се да свържете съвпадащи елементи в един ред или сегмент. Колкото повече цветове и продукти от подобен вид се присъедините, толкова по-добре. Участвайте в забележителния и привлекателен саундтрак и участвайте в най-добрата налична игра Match 3. Можете също така да опитате по-утвърдени игри от поредицата, така че хайде, трябва да играем.

В третата част от удивителната уеб базирана игра Garden Tales 3 ще продължите да помагате на забавния малък човек да жъне в неговата неземна детска стая. Пред вас на екрана ще видите бойно поле със специфична математическа форма. Вътре той ще бъде изолиран в еквивалентен брой клетки. Всеки един от тях ще бъде зареден с различни храни, отглеждани от земята. Вашето начинание е да разгледате внимателно всичко това и да намерите подобни предмети, стоящи един до друг. При една маневра трябва да преместите едно нещо равномерно или в посока нагоре с една клетка. След това трябва да оформите една линия от три неща. Когато това се случи, това събиране на неща ще изчезне от бойното поле и за това ще ви бъдат дадени фокуси в играта Garden Tales 3. Вашият ангажимент е да вкарате какъвто и да е брой фокуси, който може разумно да се очаква във времето, определено за завършване на нивото.