Foxy Land


Foxy Land е глупава аркадна игра, в която поемате командването на очарователна и възхитителна лисица. Първата ви любов е взета от неприятна птица - трябва да дадете всичко от себе си, за да я спасите! Трябва да контролирате личността си и да работите през всяко ниво и да събирате череши и скъпоценни камъни, докато напредвате.

Контролите са ясни - използвайте клавишите за повишение, за да се движите наляво и надясно, и клавиша W, за да отскачате. Трябва да заобикаляте различни възпиращи средства и да стоите далеч от капани. Продължавайте да се движите и се опитвайте да завършите всяко ниво възможно най-бързо, докато събирате всяко едно от нещата. Ще спасиш ли обожанието си навреме от ястреба в Foxy Land?

В настоящата игра вие ще играете като лисица, на която е поверено събирането на скъпоценни камъни по пътя към някъде сигурно и сигурно. Ще има различни препятствия при искането ви, така че не забравяйте да ги преминете. Обърнете невероятно внимание, за да не паднете от бойното поле. Играта ви предлага многобройни глупави нива, така че няма нищо, върху което да се наблягате. Започнете да играете и стигнете до най-отдалечената граница на сейфа на играта.

Foxy Land е игра, в която играете като малко лисиче, което трябва да спаси любимата си от зъл сокол, който я е извел.

Преведете го през всяко едно от препятствията и капаните. Съберете бижута и горски плодове. Има многобройни същества в гората, избягайте от капани и противници.

Бихте ли могли по всяко време да преминете през всяко едно от 36-те нива и да спасите своята млада дама?