Mega City Racing


Днес в Маями шофиращият местен район координира незаконни състезания и можете да участвате в тях в играта Mega City Racing. Към началото на играта трябва да изберете режим на игра. Много добре може да е призвание или просто самостоятелни разходки. От този момент нататък ще бъдете преместени в навеса за игра, където трябва да изберете автомобила си от превозните средства, дадени за разглеждане. От този момент нататък ще попаднете в града на града. Над автомобила ще видите болт, който ще покаже курса, който трябва да поемете. Притискайки педала за газ, вие ще се вдигнете бавно напред, придобивайки скорост. Трябва да преминете през многобройни завои с различни нива на неприятности, да надминете различни превозни средства и да отскочите от въведени батути. Първото завършване ще доминира в състезанието. За това ще ви бъдат дадени фокуси. Можете да ги похарчите за закупуване на друго превозно средство или подобряване на старо.

Победете питите на тази зашеметяваща хвърляща игра с превозни средства с 3D илюстрации, заиграйте с енергично изживяване на колела !! Заложете на всичко и бягайте по-бързо от някое друго превозно средство в този лимит, забъркайте се с тази нова игра Mega City Racing играйте за нищо!

Солидни лихи превозни средства, подробен избор на промяна и интензивни състезания, които са трудни един за друг, седят здраво за вас с играта Mega City Racing! Има три режима на игра, които можете да откриете в играта като Racing, Challenge и Free Drive. Можете да играете тези режими на игра или за един играч, или за двама играчи.