Super Rocket Buddy


В Super Rocket Buddy, досадното забавление е за вас. Издърпването на зашеметяващи трикове като ракетен човек трябва да е вълнуващо и вие получавате възможност да се сблъскате с това в тази игра. Покрийте ушите си, насочете добре и се подгответе да полетите през кочаните до целта. Бихте ли успели да завършите всички нива с най-висок резултат?

Сцената е подредена, лампите ви светят и вие също трябва да сте подготвени! Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като изпратите вашия човек към таблото за цели. Можете да използвате мишката, за да играете играта, така че кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете играта. На следващия екран ще видите кратко сведение за механиката на играта. Щракнете болта в дясната половина на екрана, за да преминете към екрана за определяне на нивото. Има 30 отделни нива, които трябва да завършите и ги отваряте индивидуално, започвайки от първото. Щракнете и плъзнете мишката върху екрана, за да промените силата и точката на изстрела. В горния ляв ъгъл можете да възприемете броя изстрели, от които се нуждаете, за да завършите нивото. Колкото по-малко снимки използвате, толкова повече звезди ще си осигурите, така че насочвайте внимателно! Приятни моменти!

Super Rocket Buddy е прилична интернет игра, в която ще изстреляте легендите си от наредба. Целта на играта ще бъде да се постигне цел в конкретното ниво. Колкото по-малко опити, толкова по-голям изстрел за получаване на три звезди за нивото. Освен целта, можете също да ударите бижута, които впоследствие могат да се използват за отваряне на нови герои. Освен това има нужда да стоим далеч от пречките. Във и всяка от играта ви предлага 30 нива, така че не се стресирайте да се изтощите. Така че, моля, трябва да играем.