Fantasy Madness: Bloodbath


Fantasy Madness е игра за издръжливост, подобна на измамник, която се развива в дива пънк Dreamland. Искате да останете срещу подмолни сили, които трябва да заличат редовното искане. Използвайте голям запас от боеприпаси от неясни сили, предоставени от скъпата земна жизнена сила, за да смажете орките от фракцията на защитниците на алуминиевите глави и други хитри врагове.

Вие сте Джони „Хармън“ Уайлд и сте хванати в капан в гората на сънищата, известна като „Раят на орките“, борейки се със странни тролове, орки, шамани и други ужасяващи същества.

Движете се около ръководството стратегически, като сваляте врагове и взимате техните скъпоценни камъни. Всеки скъпоценен камък ви дава XP за засилване. Подобно на играта Vampire Survivors, вие нападате естествено, за да можете да се фокусирате върху движението като майстор.

Всеки път, когато преминете напред, вие получавате определени подобрители, за да разширите уменията си за увреждане, връщане или поправяне. Донесете разсадник от възстановяващи се, хищни зайци, яростта на светкавицата и много повече. Можете постоянно да преработвате тези подобрители, за да надграждате техните вещи.

Fantasy Madness: Bloodbath е измамническа игра за издръжливост, която противопоставя нормалните сили на тълпите злонамереност. Получете нови мощности, претърсете силни неща и победете всички пречки с висока производителност.

Сглобете магически скъпоценни камъни, за да отворите нови възможности, давайки ви възможност да извикате мощни партньори, да използвате разрушителни оръжия и да консумирате омагьосани гъби.

Fantasy Madness: Bloodbath е измамническа игра за издръжливост, която се развива в дива страна на сънища, целта ви е да се изправите срещу силите на злонамерените, които трябва да заличат нормалното искане.

Събирайте магьоснически скъпоценни камъни, за да придобиете нови сили, които ви позволяват да призовавате диви партньори, смъртоносни оръжия и пленени гъби.