KoGaMa Pro Run


В Kogama Pro Run се уредите да се борите онлайн с вашите съперници и се надпреварвайте да останете живи! Когама е рисковано място, заредено с множество примки и измами. Трябва да проследите прилична процедура и да знаете за пространството, за да не продължите напред. Облечете основните оръжия и различни видове хардуер, за да стигнете до банера и да завършите нивото. В случай, че сте подготвени, какво ще кажете да видим кой ще бъде единственият оцелял!

Трябва да разчитате на докосването на вашата карма и в по-голямата си част на вашите способности за бягане, тъй като този лабиринт е готов да ви убие! Използвайте обосновката и скоростта си, за да преодолеете най-опасните части. Докато играете, можете да видите, че вашите съперници са смазани от Kogama. Вашата основна цел е да стигнете до определеното място, където банерът стои към финала на всяко ниво. Можете да изпробвате способностите си и да се запознаете с битовете на основните съоръжения, преди да започнете екскурзията си. За да започнете предварителната част, ще видите няколко шлюза, стигнете до там и се уговорете преди мисията. Внимавайте за пода, опитайте се да стоите далеч от зелените отровни райони и районите с гореща пепел. Използвайте болтовете на конзолата, за да се придвижвате, а мишката - за промяна на гледната точка. Успех и приятно прекарване!

Ентусиастите от вселената на KOGAMA са добре дошли да се интересуват от онлайн състезанието на играта KOGAMA Pro Run. Пред вас ще има уникална писта, по която трябва да се втурвате към крайната цел. Улицата има множество препятствия за оцеляване. Премажете различни членове, изхвърлете ги от пистата, за да отидете първо до крайната цел.