Zoodrop


Zoodrop е очарователна комбинираща игра Suika, където можете да участвате в забавната материална наука! Потопете се в основната, но завладяваща интерактивност — комбинирайте същества, за да направите по-големи и по-забележителни животни, докато стигнете до удивителния Двоен кит за окончателно висок резултат! Бързането е в утвърждаването на най-добрата позиция в ежедневните списъци на състезателите. Бихте ли могли във всеки момент да победите други и да си осигурите позиция №1?

Пуснете същества в зоологическата градина и спечелете фокуси, като съпоставите две съпоставими топки същества, които се удрят една в друга. Двете двойки същества ще доставят друг тип същества, така че продължете да ги съпоставяте и печелете фокуси. Опитайте се да не позволявате на съществата да се трупат до върха, без да оставяте повече място за нови същества.

Създанията от градския зоопарк се измъкнаха от загражденията си в играта Suika: Zoo Drop! Може ли да се каже, че сте готови да ги изоставите точно, за да смесите тези породи, които са неразличими, карайки ги да се развият в най-великите от всички?

Мечки, моржове, слонове, жирафи, малки пилета, жаби и всякакви същества, които можете да си представите, седят плътно до вас, готови да ви дадат страхотно време. Покажете рефлексите си, изживейте законите на физическата наука по друг начин, съпоставете неразличими фигури и го изживейте.