One Line


One Line ви приветства да вземете участие в глупав кръг от обосновки и гатанки, в който трябва да изпробвате творческия си ум и прозрението си в науката за материалите, ако имате някакво желание да издържите на рисковете около вас.

Какви учудвания ви търсят от другата страна на екрана? Пазете се от смъртта поради опасни бомби, противопехотни мини, яростни колонии и наети професионални убийци, екипирани със силни огнестрелни оръжия. Открийте рисковете около себе си и се опитайте да ги избегнете като цяло звучно благодарение на удивителната ви способност с молива.

One Line е игра с гатанки, в която определяте граница, за да предпазите човек от нещо плачевно. От силен дъжд и мощни медоносни пчели до разярени голиати, вашата основна цел е да използвате силата на One Line, за да защитите този невинен човек.

Определете граници, за да се измъкнете от различни ужасяващи ситуации! Камъни, охлюви, чудовища, медоносни пчели и много други компоненти са само на секунда от пристигането при човека.

Можете да защитите този небрежен човек, като определите самотна граница, така че да предотврати риска от контакт с него. Гатанките стават малко по-трудни с напредването и във всеки случай има нови компоненти за размисъл с всяко ниво.