Gladiator: True Story


Gladiator: True Story е игра за издръжливост на воин, в която управлявате Брутикус, разрушителят на вселените. Това е разказът за това как се превърнахте в най-добрия воин на всички времена. С оглед на автентичните реалности. Hack n' cut вашата посока през наводнения от екстремни воини и шампиони. Повишете нивото на защитния си слой и оръжията, за да нанесете значително повече вреда в това нелепо бойно поле.

Ще контролирате Брутикус, див воин! Станете най-великият войн, унищожаващ враговете си в това римско поле. Демонстрирайте действителната си сила и майсторството си с меч.

Ти си Брутик, разрушител на вселените. Това е разказът за това как се превърнахте в най-добрия ГЛАДИАТОР някога. С оглед на автентичните реалности.

Превърнете полето в кървава баня, където ще се радвате да убивате противници. Придобийте през цялата игра нови подобрения. Вземете друг меч, щит и непрекъснато ще се подобрявате. За всеки убит противник ще получите резултат, който към края на играта можете да изпращате различни играчи и да контрастирате и тях.