Yummy Waffle Ice Cream


Yummy Waffle Ice Cream е игра за готвене, в която измисляте как да направите най-вкусните вафли от замразено кисело мляко. Започнете, като изберете правилните фиксатори и кухненски инструменти. Докато настройвате нападателя, запазете заявката за фиксирането, за да го извършите без грешки. Фокусирайте се, когато готвите вафлите заедно, да не ги консумирате. Последната част е подобрение: Изберете от различни видове замразено кисело мляко, фиксатори, сиропи, продукти от почвата. Подивей!

Време е да загреете някои прекрасни вафли! Следвайте лагерите, докато избирате и комбинирате като едно сухо и мокро фиксиране. Следвайте формулата, за да загреете идеалните вкусни вафли. След като приключите с нагряването, дойде времето да довършите вафлите със замразено кисело мляко и сосове. Опитайте се да отворите всяко от 10-те постижения в тази забавна игра за подготвяне на интернет.

Готвенето на практика спря да бъде просто женска професия; многобройни мъже готвачи и най-добрите са известни. В нашата виртуална кухня Yummy Waffle Ice Cream предлагаме на млади мъже и млади дами да си приготвят вкусни белгийски вафли със замразено кисело мляко. Първо трябва да загреете огромни деликатни гофрети в необикновена вафлена ютия. Настройте тестото и го напълнете в структурата, ще получите розови дебели вафли. Замразено кисело мляко, органични продукти, десерти, конфитюри, пръчици и др. Могат да се пълнят като пълнеж за тях. Творческият ви ум не е ограничен до нищо, направете ярко ястие, както бихте предпочели.

Вярваме, че сте привързани към вафлите и вкусното замразено кисело мляко, в светлината на факта, че уеб играта Yummy Waffle Ice Cream е направена изрично за десерти. Трябва да си вземете готови вафли и очевидно да ги украсите със замразено кисело мляко, точно както други подобряващи компоненти. Фантазирайте и направете своя фантастичен десерт.