Noob Escape: One Level Again


Noob Escape: One Level Again е аркадна пъзел игра, в която Noob трябва да избяга от затвора и да разбие измамника! Има 100 нива, достъпни с алтернативна гатанка на всяко ниво. Има също така впечатляваща битка за надзорник. Успех да се измъкнеш от затвора.

Работете на постоянно ниво в Noob Escape: One Level Again! Добре дошли в алтернативно изпълнение на Деня на мармота. Ето, вие получавате шок. Няма да изживеете този ден, но ще играете на подобно ниво отново и отново! Може ли да се каже, че сте подготвени за този безкраен кръг?

Това може да изглежда като обикновена игра за преживяване, в която ще преминавате през етапи за някои нива. Въпреки това, честно казано, не трябва да очаквате никакви нива в тази игра. Тук всички ще играете на подобно ниво отново и отново. Въпреки това ще има няколко изключително фундаментални промени. Внимавайте за указанията на екрана, за да видите какво очаква всяка част от вас. Има 100 секции, за да преминете през подобен етап, но да опитате различни неща, за да отворите входа и да останете живи. По този начин трябва да проверим дали ще запомните всяка стъпка и дали можете да се адаптирате към новата интерактивност във всяка част.

Този път нубът е задържан от злодеца и от доста време лежи в затвора. Той трябва да избяга от затвора възможно най-бързо и да преследва измамника с тази част от играта Noob срещу Pro! Негодникът играе дълбоко умопомрачителна игра с нуба в единичен затвор. Всеки раздел ще бъде уникален по отношение на предишния. Можете да получите ключа, но не можете да изхвърлите затвора толкова просто. Опитайте се да разберете как да избягате от затвора.

Noob Escape one level again е платформинг със 100 нива, където искате да помогнете на Noob да се измъкне от затвора, но първо трябва да получите ключовете.

Noob е хванат в най-екстремния охранителен затвор в играта Noob Escape One Level Again! Вярно ли е или не, че сте готови да му помогнете да открие основните ключове, за да избяга от това място? Скачете, като започнете с един етап, след това на следващия и бягайте постоянно през всеки ъгъл, като се пазите от смъртта от остри и опасни примки.

Вземете умствената си сила и отворете неизчислими входове заради способностите си, докато участвате в сума от 100 различни нива, докато извличате най-много от действителните си способности и ума си. Опитайте се да не изоставяте малките блокчета, които заместват вашата посока към триумф и да участвате в екскурзията ви към възможностите.

Нуб е хванат от съперника си Хакер и той го задържа в мизерен затвор. Нашата легенда избяга от килията и в момента трябва да избяга от затвора. Вие в играта Noob Escape: One Level Again трябва да помогнете на Noob да го направи. Пред вас на екрана ще видите една от стаите на затвора, в която ще бъде открита вашата личност. В противоположния край ще видите вход, който подканва по-високо ниво. За да го отворите, трябва да съберете ключовете, които ще бъдат разпръснати в затвора. Вие, които можете да контролирате легендата, трябва да преминете през стаята и да завладеете различни примки и възпиращи средства, за да съберете всички ключове. От този момент нататък можете да отидете до входа и да го отворите, за да отидете на по-високо ниво на играта Noob Escape: One Level Again.