Xtreme Moto Snow Bike Racing


Тази мото скандална игра носи анархия на вашия универсален, докато се състезавате надолу по наклон и запалвате мотора си, за да се движите до най-трудните затруднения във вашия подход за напредък. Докато се състезавате да се превърнете в най-добрия велосипеден състезател някога и да победите спътниците си, можете ли да се справите с взривовете и специалните препятствия, които всяко ниво дава или ще катастрофирате?

Качете се зад колелата на скандални превозни средства, оценявайте скачането на замръзващи планини и защитена от лед земя в Winter Xtrme Moto Snow Bike, бързащ 3D Simulator, най-доброто преживяване за снеговалеж през цялата година. Снежните каскади с каскади с велосипеди са най-новото преживяване и екстремна игра с велосипеди, която ще отблъсне способностите ви с вълнуващ климат повече от всякога.

Шофирайте със снежния си велосипед и доминирайте в страхотната надпревара срещу най-добрия мощен велосипед с терен. Изкачете се срещу други снежни велосипеди и излезте в най-идеалната ситуация по време на състезанието.