TonkWars. io


Въведете името си, въображаемо или истинско, и ще бъдете предоставени на TonkWars. io Танкове с парашути ще започнат да падат от небето, като готови круши от дърво. Когато кацнат безопасно, незабавно започнете да запълвате битката. На бойното поле ще видите структури, камъни и дървета. Това множество предмети могат да бъдат застреляни или смачкани от гъсеници. В структурите могат да преминат полезни поддръжници, които са кратки, но мощни. Следният промотор ще се покаже като символ над резервоара. Зелен кръст може да бъде намерен в скалите и пустинната флора, което ще добави към изтърканата от битки лента за живот в TonkWars. io

Разследвайте опасна територия, докато стреляте и унищожавате всеки враг, който пресича пътя ви в тази танкова военна игра. Унищожете противниците си поотделно, като същевременно запазите енергийната си лента в безопасност и съберете широка гама от подобрители, които ще работят върху вашата опозиция! Променете резервоара си с широка гама от банери и корици, придавайки му още един вид, значително по-забавен и оценявайте внимателно вашите рефлекси и вашата славна точка.

Конфликтът ще започне в Tonkwars.io! Потопете се в невъобразима мултиплейър игра, натоварена с дейности, в рискована танкова битка, където трябва да разследвате опасна територия, докато стреляте и унищожавате всеки съперник, който пресича пътя ви.

Унищожете противниците си поотделно, като същевременно запазите енергийната си лента в безопасност и съберете широка гама от подобрители, които ще работят върху вашата издръжливост! Преобразете резервоара си с широка гама от банери и капачки, които му придават забавен нов облик и оценявайте тестването на вашите рефлекси и прекрасни способности за насочване.