Noob Hook


Играйте с Noob Hook в експертна игра с оглед на законите на физическата наука със стилен блок, оживен от известната игра Minecraft, където трябва да помогнете на Noob да стигне до крайната цел, без да навреди!

Интуитивен курсор с цел да изпратите героя на играта до степента, в която можете, докато събирате монети и се опитвате да не докосвате тялото си до опасните въртящи се ръбове и шипове по пътя. Завъртете се смело, като започнете с един блок и след това към следващия, като хвърляте примката си енергично и настройте личността си с кориците, които отваряте благодарение на страхотната си работа.

Noob Hook е базирана на физически науки експертна игра с усещане за блокове. Вашата цел е да стигнете до крайната цел цял, без да удряте препятствия или да попадате в капани. Плъзнете и доставете курсора или пръста си, за да стреляте с улавящата си примка и да се изпратите напред. Завъртете се от блока, на който висите, и стреляйте с примката си в следващия блок. Направете този процес отново, докато видите карираната цел. Опитайте се да съберете какъвто и да е брой монети, както може да се очаква при обстоятелствата, за да можете да отворите нови и готини кожи за вашата личност. Не забравяйте да го предадете на вашите спътници, за да можете да разберете кой може да завърши играта по-бързо и да бъде герой.