Rotate


Rotate е заблуждаващо обезпокоителна игра-загадка, направена от Light Wolf Studios, където трябва да контролирате революцията на текущите обстоятелства! Ще трябва да преместите както вашия човек, така и лабиринта, за да продължите в тази забавна игра Rotate . Както и да е, внимавайте! Има скокове и рискове, които ви държат здраво на всяка крачка. Играйте Завъртане и преминете през ниво на ниво, за да се превърнете в шампиона на играта Rotate! Контролирайте гравитацията и играйте Завъртете безплатно в програмата си на работното място и преносимо.

Rotate е платформинг играта, в която трябва да изследвате обезпокоителни нива на 360 градуса. Използвайте контрола на гравитацията във всяко от 4-те заглавия, като завъртите цялото ниво към пътя, който ви е необходим. Трябва да скочите, за да стигнете на сцени и да избягвате смъртоносните скокове, за да завършите ефективно всяко ниво.

Уверете се, че сте пристигнали на изхода за отпуск сигурно на всяко ниво, за да завършите нивото и да преминете към следното. Има 16 движещи се нива, за да играете и доминирате, така че има много забавно да се получи добра карма! Обичате да тествате игри на платформинг? тогава в този момент трябва да опитате нашата добре позната игра Vex 3.

Rotate е завладяваща игра с загадки, където основната ви цел е да стигнете до входа. От самото начало ще бъде много просто, но с всяко ниво неприятностите ще нарастват. За да стигнете възможно най-далеч, трябва да обърнете сцената и в същото време да избегнете приближаващите възпиращи фактори. В случай, че вашият светец се свърже с тези препятствия, той рита кофата и вие трябва да промените нивото отново. Вие по този начин трябва да помислите как трябва да обърнете сцената. Има сума от 16 нива, които ще проверят вашите разсъждения, така че елате, дайте им всеки шанс!