City Takeover


Свържете всяка една от вашите структури заедно, за да ги развиете по-високи. Развийте по-голяма въоръжени сили, за да удряте противниците си. Планирайте своите движения и израствайте от другите!

Основни контроли за плъзгане, започващи от една структура, след това към следващата, за да ги свържете заедно.

Свържете всяка една от структурите във всяко ниво в City Takeover и изпратете часовниците си до структурите на противника, за да ги съкратите до нищо. Можете ли ефективно да завършите централната си цел чрез 18 необикновени нива?

Планирайте да поемете контрол над целия регион и се опитайте да разширите легиона си, колкото може да се очаква, за да намалите вашите противници. Звучи елементарно, но само ход, заслужаващ най-добрия плановик, ще има весело завършване на вашата страна. Опитайте се да не се поддавате на атаки на противника и се опитайте да охранявате структурите си от преминаването, като не позволявате на различни воини да атакуват собствеността ви.

В далечното бъдеще на планетата се оформят малки градски общности на държавата, които водят междуособни битки за земя и активи. В City Takeover ще се върнете към тези случаи и ще ръководите една от градските общности. Вашата задача е да хванете какъвто и да е брой терени, както би било разумно. На екрана на бойното поле ще се покаже ръководство, на което схематично ще бъде показана зоната на огромни и малки градски общности. Във всеки символ ще видите число, което показва количеството воини в даден град. Трябва да изберете изгодна за вас цел и да изпратите военните си с цъкане на мишката да победят този град. В момента, когато всеки един от защитниците е унищожен, вие ще го хванете. Също така ще бъдете нападнати, така че привлечете офицери по график и презаредете позициите на вашите военни.