Stick Clash


Stick Clash е забавна и изграждаща навици игра на стикмен. Започнете да бягате сами и да насочвате враговете, за да ги опитомите като свои колеги.

Накарайте вашата група да смаже широкия кръг от различни тълпи и основната цел е да заколи звяра в долната част на водача. Преценете каква е вашата печалба по-нататък и съберете какъвто и да е брой индивиди, както би било разумно.

Трябва да разберем докъде можете да стигнете в това безумно състезание за издръжливост! Изчислете вашия собствен резултат и този на вашия противник, за да измислите подходяща процедура за нападение.

Пристигна възможността да смажем всяко едно от племената на един епичен свят !! Поиграйте с тази игра за активност, опит и многобройни битки, разгромете всеки един от противниците на фронтовата линия, но бъдете внимателни, обмислете развитието си! Играйте в момента Stick Clash Online абсолютно безплатно. Stick Clash Online е забавна игра, която формира навици. Започнете да бягате сами и изтребвайте враговете, за да ги укротите като ваши партньори. Накарайте групата си да смаже широката гама от различни тълпи и основната цел е да екзекутира звяра в долната част на водача. Проверете приходите си по-нататък и съберете какъвто и да е брой хора, които биха били разумни. Изчислете своя собствен резултат и този на вашия съперник, за да измислите подходяща процедура за нападение.