Soccer Skills Euro Cup


В Euro Skills Soccer Cup се подгответе за изключително разумно прозрение на футболния мач! Истинските футболни екипажи висят здраво за вас! Ще играете 11 срещу 11 в тази поразителна бърза игра! правилно ли е да се каже, че сте готови да парадирате със своите футболни способности и да бъдете несравними? Успех и не забравяйте да прекарате хубави моменти!

Футболът има дълга история. Давате ли си сметка, че футболът в сегашната си структура се е появил в Англия през деветнадесети век? Освен това в момента това е най-добрата и известна игра на планетата. Това е всичко друго, но не индустрия на стойност милиарди и се наблюдава на всяка суша по света! Днес ще играем тази 3D игра, която предлага най-практичното изживяване. В случай, че сте подготвени за зашеметяващ футболен мач, трябва да натиснем улова за игра, за да започнем играта! Преди да се потопите в мача, първо трябва да изберете групата си. И след това можете да играете купа или да тренирате преди истинския мач. Групите ще бъдат координирани от играта. в момента, когато мачът започне, можете да докоснете екрана и да плъзнете, за да преместите показалеца, за да насочите играча си, и след това доставяне, за да стреляте с топката. Играта включва дори хвърляния, ъглови удари, фалове и наказания като истински футбол! Може спокойно да се каже, че сте готови да се превърнете в голмайстор и да победите всеки един от вашите съперници?

За всеки индивид, който е привързан към такава игра като футбол, представяме друга интересна игра Soccer Skills: Euro Cup 2021. В нея можете да отидете на Европейската купа и да играете там за една от нациите. Към началото на играта трябва да изберете държава, чиято чест ще защитите на футболното игрище. От този момент нататък ще се получи равенство и вие ще делегирате противник. На екрана пред вас ще се появи футболно игрище, на което ще бъдат намерени играчите от вашата група и противника. При знака топката ще се играе. Трябва да твърдите, че това е всичко друго, но не и нападение. Подавайки топката и биейки предпазните мерки, вие ще се придвижите към целта на съперника. Придвижвайки се към определено разстояние, ще постигнете целта. В случай, че точката ви е точна, топката ще лети в целевата мрежа на съперника. По този начин ще отбележите цел и ще получите фокуси за нея. Победителят в мача ще бъде човекът, който поведе.