Golf Bounce


В Golf Bounce вземете своя клуб и се подгответе за игра на голф с очарователни герои. Пингвините не могат да летят, но този в тази игра очаква да нанесе удар с нещо ново. Бихте ли могли да помогнете на тази нелетяща птица да свали небето и да завърши всяко ниво, като го поставите в отвора?

Вашата цел в тази игра е да завършите всяко ниво, като изстреляте пингвина през зелено до отвора в крайна сметка, а понякога и като съберете всеки един от биологичните продукти. Независимо дали осъзнавате как да играете голф, имайки предвид всички неща, или не, можете без много да спечелите мишката в тази игра. Като маркирате 30 различни нива, за да завършите, щракнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете играта. Когато сте в играта, щракнете и плъзнете мишката, за да промените силата и точката на изстрела си и да я доставите, за да стреля. Идват различни възпиращи фактори. Поставете честно усилие да стоите настрана от тях, тъй като имате само 3 възможности на всяко ниво. В случай, че пингвин кацне на шип, ще загубите нивото. Опитайте се да съберете колкото се може повече монети и перли, тъй като те могат да бъдат използвани за работа върху вашите детайли и отваряне на различни голф клубове. Приятно прекарване и късмет.

Golf Bounce е забавна уеб базирана игра, където ще изпратите пингвин доста далеч. Това е продължение на сравнителна игра, наречена Penguin skip, където сте имали подобна цел. В настоящата игра ще се опитате да разберете правилната точка и правилната солидарност, за да изпратите пингвина си, за да излетите отвъд това, което мнозина биха сметнали за възможно, като в същото време събирате монети. След това тези монети ще могат да бъдат използвани за закупуване на различни актуализации, било то допълнителна скорост, допълнителна сила или превъзходна диспечерска рамка. Уверете се, че сте далеч от изцяло възпиращите фактори, налични в ръководството, които могат да ви спрат в полета. Можете също така да играете играта на телефона си, така че, моля, трябва да играем!

Изпратете пингвина доста далеч в този единствен по рода си и енергичен интернет, удрящ играта на фарватера. Помогнете на полярната мечка да се люлее и изпратете очарователния сърдечен пингвин във въздуха. Съберете монети, за да купите редизайн, за да можете да победите високия си резултат с всяко ново начинание.