Stupid Zombies


Боец на необичайните сили получи искане да проникне в мистериозната база и да унищожи там зомбитата, които изследователите донесоха. Вие в играта Stupid Zombies ще помогнете на нашия светец в това преживяване. Преди вас на екрана ще изглеждат определени зони, където зомбитата ще бъдат навсякъде. Трябва да помогнете на воина да насочи оръжието си към тях и да стреля. В случай, че гледката е точна, охлювът ще попадне в зомбитата и ще го заличи. Опитайте се да спестите амуниции и да правите снимки точно в целта.

Разбийте изцяло идиотските зомбита в тази активна игра за препратка на зомби. Опитайте се да изискате дължимото, доколкото е възможно, докато вземате със себе си толкова голям брой немъртви. Актуализирайте своите способности и оръжия, докато напредвате през всяко ниво.

Тези идиотски зомбита се върнаха и вие сте последното желание на човечеството да ги задържи без мозъци. И все пак, бъдете внимателни, боеприпасите са ограничени, така че трябва да бъдете проницателни и да използвате правите изстрели, експлозивите, разделянето и изстрелите по най-добрия начин, който е на разположение, за да издържите 960 нива.