Water Sort Online


Всеки от нас, докато учеше в училище, отиде в специален предмет като наука. Често в лаборатории от сложен клас правихме различни видове изследвания. Днес в играта Water Sort Online трябва да ви приветстваме да си спомните тези поводи и да отидете на научно упражнение, за да проучите различни пътища по отношение на различните течности. Пред вас на екрана ще има бойно поле, на което ще бъдат изобразени буркани. Всеки от тях ще бъде зареден непълно с вода. Трябва да ги анализирате внимателно. Вашето начинание е да разпределяте водата равномерно между всяка една от чашите. За да направите това, като докоснете графина на решението си, ще го вдигнете във въздуха и ще изпразните течността в артикула, от който се нуждаете. Така че, като играете тези дейности, вие равномерно присвоявате водата между бурканите и получавате фокуси за това.

Във Water Sort Online имате жизненоважна задача, за която трябва да се погрижите. Осъзнавате как няколко деца могат да бъдат дяволски. Въпреки факта, че сме абсолютно добре с децата, които се забавляват, нещата днес станаха малко диви. Също така, в момента това е идеална възможност да подредите останките, които са направили. Безопасно е да се каже, че сте готови да се справите с този товар от загадки и да упражнявате ума си?

Станете научен инструктор, казаха те. Ще бъде забавно, казаха те. Като се има предвид всичко, не можем да видим нищо забавно, когато се вгледаме колко хаотичен е този изследователски център. Децата случайно комбинираха всяка една от течностите като една и ние се нуждаем от вас, за да коригирате тази смесване. Като се има предвид всичко, няма да имаме никакво желание да взривим училището, нали? На екрана можете да видите поне две чаши с различни течности в тях. Вашата цел е да сортирате течностите чрез засенчване и изпразване на подобни течности в една чаша. За да направите това, можете да докоснете една от чашите и да щракнете върху друга, за да излеете течността. И все пак внимавайте! Възможно е да направите това, ако течността има подобно засенчване и ако стъклото има достатъчно място. Когато ги разделите чрез засенчване, можете да продължите на по-високо ниво. Играта получава повече тестове, тъй като напредва и ще трябва да сортирате повече тонове. Искате ли да завършите всяко едно от нивата? Приятно прекарване на играта!