Oil Tycoon 2


Бихте ли искали да се превърнете в магнат и да управлявате огромна организация? След това, в този момент, опитайте се да завършите всяка една от степените на Нефтения магнат 2. В него ще изложите вашата петролна организация. Към началото на играта ще ви бъде дадена конкретна мярка в брой. Трябва да закупите хардуер с тези пари и да наемете малка група работници. От този момент нататък, във високите океани, трябва да сглобите първия си сондажен апарат и да започнете да извличате нефт. Едновременно с това трябва да дадете всички условия за изработени от вашия персонал. Маслото, което ще концентрирате, трябва да бъде продадено. С възвръщаемостта трябва да закупите нов хардуер, да сглобите нови петролни апарати и да наемете работници. Така постепенно, малко по малко, вие ще изфабрикувате своя бизнес домейн.

Може ли да се каже, че сте готови да се превърнете в най-добрия петролен хохо? Не казвайте повече и оценете Oil Tycoon 2, игра, създадена за вас! Разполагате с няколко резервни средства след многобройни дълги периоди на трудна работа и сте стигнали до заключението, че най-накрая се е появила възможността да ги поставите в уважаваното и уважавано тъмно злато.

Станете постоянно притежател на малки петролни кладенци, разположени в морето, и се опитайте да се развивате чрез основен ремонт на вашия хардуер, изграждане на нови структури или повече, поставяйки камион с пари в голяма сигурност за вашите офиси. Пробийте, източете ценното си състояние и го концентрирайте бързо, за да го предложите на лечебните заведения срещу огромна сума пари - сега получавате възможността да задоволите фантазиите си и да станете най-отвратителният най-екстравагантният човек в света! Просто бъдете внимателни, за да не правите грешки или да правите някакъв незаконен бизнес, който ще накара ФБР да унищожи вашия бизнес, така че се пригответе да го изживеете и да демонстрирате, че сте били доведени в света за света на бизнеса.

Оценен петролен магнат? Ще обожавате Oil Tycoon 2! Превърнете се в петролен магнат, като се справите с вашите петролни кладенци и вашата неактивна полза!

Историята на вълненията започва, когато наблюдавате нефтено находище в морето/океана. Ще създавате, купувате ново оборудване, издигате нови структури, набирате часовници, преподаватели, ще управлявате претенденти, набавяте опит за борсова борса, закупувате нови вещи и много други забавни неща. В тази стабилна или неактивна игра можете да изградите своя петролен домейн, както сметнете за добре. Увеличете своите начинания, вложете ресурси в нови постижения. Пробийте и сифонирайте петрола на повърхността, формирайте камиони и предлагайте на най-добрата цена на съоръжението за преработка на нефт или го съхранявайте в нефтените си кладенци, окачени здраво при бъдещи по-добри разходи. Да се ​​превърне в магнат - не, изключително богат човек? Като се вземат предвид всички неща, вие получавате възможността да изживеете тази история сега, като започнете царство за добив на петрол! По същество щракнете върху петролния сондаж, за да го копаете и след това закупете основни ремонти, докато внасяте повече пари и завладявате световните магнати, за да бъдете първият трилионер в историята.
Отделете маслото от морето/океана и го пренесете до обекта на борбата с помощта на различни гигантски методи и се забавлявайте добре, играейки Oil Tycoon 2!

Изградете масления етап възможно най-бързо, за да получите повече и да успеете! Започнете взаимодействието с нерафинирани петролни платформи и сглобете инвеститорския бизнес за добив на нефт. Добре дошли във вселената на добива на суров петрол и сондирането на шистов нефт, в която ще получите курса на промишлено съоръжение за добив на шистов нефт от пробиване на нефтени шисти.

Тази голяма вълна като неактивна игра с щракане на масло трябва да изпитате удоволствието да бъдете бизнес визионер и да започнете чудовищен домейн за добив на петрол от сигурността на екрана на телефона си. Докоснете маслени бормашини, за да копаете и използвайте парите, които получавате, за да купувате актуализации и да влагате ресурси в нова екипировка, да наблюдавате задачи, докато наблюдавате как лагерът ви оживява около вас. Внимавайте обаче за ФБР - те ще трябва да вземат голямото ви богатство с петрол! Взаимодействието на съоръжението за пречистване на нерафиниран петрол също ще се извършва в този завод за добив на нефт. Изградете свой собствен личен неактивен копач с голям бизнес в тази игра за добив на петрол. Неактивното извличане на нефтени багери ще ви осигури непрекъснато преживяване на целия процес на добив с проникване на масло. Използвайте различни видове машини за проникващи апарати за добив на шистов нефт. Увеличете своя магнат в съоръжението за преработка на шистов петрол, като си осигурите ползи чрез големия бизнес в мината.

Oil Tycoon 2 предлага интересни възможности за избор на производствена линия за симулиране на промишлени съоръжения и ви позволява да преминете от единичен нефтен сондаж до 1 000 000 долара всестранно добив на петрол в океана.