SuperHOT Prototype


Играта SuperHot е удивително FPS заглавие накрая. Това заглавие подчертава зашеметяващата интерактивност и реалистично съвършенство. Групата SuperHot наистина направи невероятна игра, която дава на клиентите дълги участъци от изключителна активност на стрелба от първо лице. Принципната идея на тази игра, която трябва да си припомним, е, че часовникът може да тиктака, когато се движите. В случай на изключен потенциал за успех, който все още имате, времето допълнително спира - трябва да използвате това за вашата потенциална полза, за да предвидите изстрел и да се опитате да не бъдете ударени.

Вие контролирате първокласен професионален убиец и се придвижвате на различни нива, опитвайки се да се освободите от цялото количество злодеи. Няма възстановяващи се барове за благополучие - при изключен шанс веднъж да бъдете ударен, в този момент трябва да рестартирате нивото. Освен това вие умеете да получавате оръжия, за да помогнете на мотивацията си. По същия начин предавате паднали врагове, за да стреляте нарязани и се придвижвате през тайфун с изстрели с умерено движение - това е сериозна FPS дейност в най-добрия случай.

Като правило, вие сте джудже и превъзхождате, получавайки оръжия и убийства, колкото можете. Пътувате през различни стаи и никога не можете да останете неподвижни. Разредете вашите изстрели, докато сте фиксирани и след това се придвижете, за да се предпазите от приближаващия изстрел на снаряда.

Спомнете си, че това е кадър в секунда, в който времето се движи точно когато се движите - използвайте този значителен техник за интерактивност. С новите адаптирани илюстрации superhot най-накрая се показва във вашия интернет браузър, така че се възползвайте от това прекрасно заглавие.

Superhot vr е нещото, което направи тази игра толкова разпространена - тя е достъпна за игра на няколко отличителни джаджи VR, но формата на програмата е сравнително забавна. С ранното приемане на тази специална игра, осъзнайте докъде можете да напреднете - бихте ли успели да изчистите пътя си през всички врагове и да експертизирате специалността на контрола на времето? SuperHot допълнително печели от колосална помощ и удивителна местна област от играчи, така че се надявайте на нещо друго от дизайнерите по-късно.