Mini Fighters Death Battles


Играйте на най-добрите RPG победи ги до активност кръг някога! В една архаична страна на сънищата армии от орки, крилати змии, скелети и други животни атакуват вашите имоти и започват да убиват всички хора. Трябва да ги спрете и да осигурите своите роднини заради вашите герои: Мини бойците.

Mini Fighters  Death Battles е игра за активност, при която трябва да екзекутирате врагове, идващи от двете страни на екрана. Просто докоснете подходящия шанс да ударите врага. В случай, че докоснете твърде бързо или преминете точката на връщане, врагът ще ви удари и ще освободите живота.

Част от враговете са по-заземени, така че трябва да ги почукате няколко пъти; други също се движат бързо, така че ще трябва да ги докоснете отдясно и отляво ...

Трябва да се справяте с всеки прилив на врагове.

Тази игра е зашеметяваща архаична екскурзия с епични битки в света на RPG стил. Трябва да завършите всички нива, за да се покажете към финала на ръководството и да спасите реалността си от това нахлуване на бунтовниците.

Ще имате различни възможности за преодоляване на враговете, но можете също да наберете 8 уникални бойци, които да ви помогнат: 1 джудже, 1 магьосник (артист), 1 войник, 1 магьосник, 1 влечуго и 2 митични хора.

Бихте ли могли да вдигнете този тест?

Оставете борбата да започне!