Totally Accurate Battle Simulator (TABS)


Totally Accurate Battle Simulator (TABS) е странната забавна игра за възстановяване на битката в стил наука за материали, в която имате неограничени правомощия и трябва да проектирате своята методология в битката, за да спечелите битката. Тази игра използва най -добрия в класа двигател по материалознание, който добавя ненадмината степен на автентичност и забавно към продължаващото взаимодействие.

Можете да поставите широк спектър от видове бойни единици в безкрайни различни разработки на предната линия, за да правите свои собствени битки и да имате неограничени мерки за забавление. Примерите на единици включват обитател на пещери, вълнени мамути, дълги лодки на викингите, римски легионери и стрелци с дълъг лък. Много единици през цялото време са адресирани.

Странните стратегии, основани на материалознанието, помагат на играчите да възпроизведат абсолютните най -изявени сблъсъци в историята ... с крива. Можете да придобиете приятни знания за нашите най -изявени шампиони, военни части и светци, които светът е виждал във всеки един момент, и да ги накарате да се бият до самия край.

Изживейте точни битки през вековете с различни периоди от време, включително каменната ера, средновековието, викингите, ренесанса и изненадващо стара история като Рим и Гърция. Различните единици и часови зони, достъпни в момента, дават изключителен асортимент.

Освен готината реконструкция, базирана на науката за материалите, Totally Accurate Battle Simulator допълнително има някои прекрасни ръководства и режими на игра. Към момента има достъпни 14 различни ръководства - всеки от които се отнася до алтернативно хронично пространство на част от нашата реалност.

Играчите също могат да вземат оръжие в различни режими на игра, включително режим на пясъчник и кръстоносен поход за един играч. Освен това разделите използват най -добрите в класа създатели на битки и мисии - това позволява на играчите да насърчават своите собствени водачи и военни възстановки.

Когато играете тази игра, базирана на физически науки, коя група ще опитате? Всяка група има избор от различни единици. Архаичната група например има поети, помощници, стрелци, прашки, духовници и рицари. Отново, Стоунър епохата има камъниджии, мамути и костен маг!

Въпреки че играта е в етап на ранен достъп, дизайнерът е направил целенасочено ръководство за бъдещи актуализации. Това включва нови групи и съдържание. Няма две битки, които да са еквивалентни на това, че имате неограничен авторитет да променяте вашата методология и стратегии до действителната фаза на битката. Играйте с другари или играйте сами, зависи от вас. Имайте хубави моменти и ще воювате!