Flip the Bottle


Flip the Bottle е компютъризирана форма на истинския примерен кръг от „забиване на финала“. Причината е изключително основна: Плъзнете нагоре, за да хвърлите контейнера, забележим навсякъде, и да гледате как той каца по подходящ начин - или не, в зависимост от естеството на вашата точка. На каква сума вярвате на способностите си за пристигане на контейнери? Бихте ли успели да победите най -високата серия? Чувствайте се свободни да опитате!

В Flip the Bottle, присъединете се към най -новата лудост в мрежата! Обръщането на бутилки затрупа онлайн медиите и много хора намушкаха това приятно движение. В случай, че нямате кана, която да прелиствате у дома, спрете да се стресирате в светлината на факта, че ви покрихме. Бихте ли успели да преминете всяко едно от нивата в тази игра?

Нужни са повече от един опит за завършване на обръщането на бутилки, но нещата са малко по -прости в тази игра. Вашата цел в тази игра е да обърнете каната през нивата, за да я накарате да се приземи върху различни артикули, и да стигнете до крайната цел, без да я изпускате на пода. Можете да играете тази игра с мишката. За да обърнете контейнера, просто трябва да докоснете екрана. Щракването за кратко време, докато контейнерът ви се забелязва наоколо, го кара да изпълни двойно обръщане. По този начин можете да достигнете до по -високи елементи. Вие достигате ниво, когато стигнете до крайната цел. Тръпването на пода затваря играта и ще трябва да започнете отново от началото на нивото. Завършващите нива ви възнаграждават с монети, които можете да похарчите за отваряне на различни кани. Можете да проверите монетите си в горния ляв ъгъл на екрана. В горната част можете да следите развитието си на текущото ниво!