Adam and Eve Go


В Adam and Eve GO, независимо от рисковете и трудностите от древните случаи, любовта разбра как да цъфти! Адам обича Ева и ще я удовлетвори успешно. Присъединете се към този смел планински човек чрез многобройните нива на забавление и тестване на тази игра! Бихте ли могли да му помогнете да победи възпиращите фактори и да пренесе приятно цъфтеж на неговия партньор в живота?

Динозаврите, капаните и многобройните различни опасности седят здраво за вас в тази игра за формиране на навици! Вашата цел е да завършите всяко ниво, като съберете роза и я носите на Ева. Играта подчертава 14 уникални нива, които трябва да завършите. Започнете от основното ниво. Използвайте болтовите ключове, за да се придвижвате и да се движите тук-там стъпалата. Бъдете предпазливи обаче! Ще изпитате различни примки и възпиращи средства. Имате нужда от подход, за да ги заобиколите. Или да останете на плочи под налягане, или да използвате различни предмети, ще изчистите вашата посока. Ще видите естествени продукти, разположени на всяко ниво. Опитайте се да съберете толкова много от тях, колкото би било разумно, тъй като те ви дават допълнителни фокуси. Подходете към различни герои и им дайте това, от което се нуждаят, за да придобият неща или дори ключове! Ключовете са необходими за отваряне на входовете, за да можете да пристигнете в Ева след събирането на розата. Оценявам!

Това е уникална версия на Адам и Ева, в която можете безрезервно да контролирате Адам в мисията му да открие Ева и подходяща къща.

Adam and Eve GO е друга част от тази добре позната поредица, където отново ще поемете отговорност за вашата легенда, Adam. Ще срещнете много същества, докато сте на вашето преживяване, включително динозаври и мамути. Ще изследвате тропически западни гори, студени планини и опасни подземни региони. Освен същества, можете също така да се срещнете с други, които могат да ви предложат няколко мисии, които след това бихте могли да завършите и да вземете награда. Основната цел отново е да открием Ева и да се върнем у дома. Не забравяйте да й донесете цветове, толкова невероятно щастие.