Biryani Recipes and Super Chef Cooking


Известният готвач на града Боб отвори собствено малко кафене, където ще планира ястия от различни народи по света. Вие в играта Biryani Recipes и Super Chef Cooking Game ще му помогнете в това. На екрана пред вас ще се появи кухня. На масата ще има конкретни видове храни. Ще следвате подканите в играта, за да вземете тези предмети и да ги изрежете с острие. От този момент нататък трябва да смесите всичко. Това ще настрои сервирането на смесена зеленина. В момента, използвайки изключителна машина, ще нарежете сместа на оскъдни фидета. Трябва да готвите, това е всичко, освен тенджера. След изваждането на фидето, трябва да го излеете с вашия необичайно предварително подреден сос. В момента поставете храната в чинии и я поднесете на клиентите.

Как да готвя ориз? Формулата Biryani е оризова формула на вградено ястие от Хидерабад, Мумбай от Индия и Лахор, Карачи от Пакистан. Тя е основна през Индо Пак.

Тази храна на Деси обикновено се сервира на обяд, индийски и пакистански сватби. Тази игра за готвене на биряни и игрите с изпечен ориз са обичайна игра за пакистанци и индианци. това пилешко биряни е най-обичаната храна на моголите. нещо повече, най-много яде храна в Пакистан, Индия, Лахор, Карачи и Хайдерабад. Формулата за пилешко биряни е ясна, просто следвайте дадените планове, дадени по-долу, и несъмнено можете да оцените производителя на пилешки биряни от синдхи, производителя на пилешки бириани, производителя на овнешко биряни, готвенето в Бомбай Биряни.

В крайна сметка ще бъдете партньор на популярния готвач в интернет играта Biryani Recipes и Super Chef Cooking Game. Вашият директор ще ви инструктира с предметите, които лежат на масата директно пред вас. Следвайте указанията, за да настроите идеалното ястие и да зарадвате небесните клиенти на новото кафене.