Dynamons 2


Искате ли вашата котка да има удивителни сили, различни от преследването на снопчета прежда и почивка през целия ден? Позволете на очарователната котка да бъде и насочете концентрацията си към динамоните във втория кръг на изумителната поредица, Dynamons 2! Изумителните основни животни се завръщат и те висят здраво, за да ги хванете и подготвите! Динамоните вероятно няма да са толкова леки като вашите котки, но със сигурност умеят да организират битка. Поръчайте ги, докато се изправяте и се бийте срещу различни треньори динамони или диви, които се лъкатушат из откритата страна! Бихте ли успели да се превърнете в най-добрия ментор на динамони и да създадете невероятна група от много подготвени динамони?

Силата на елементалите е лесно достъпна с непрекъснатото непрекъснато взаимодействие, което Dynamons 2 предлага. Всяко дете фантазира как да се превърне в треньор на динамон, но да подчини и подготви динамони, определено не е проста работа. Преди да имате възможност да приготвите динамони и да се смятате за шкипер, трябва да се научите! Има 5 разнообразни основни събирания, под които попадат всички динамони. Всяко естествено събиране има свои недостатъци и защити. Тези основни събирания са видове растения, видове вода, видове огън, електрически сортове и типове сенки. За да имате невероятна група динамони, трябва да помислите за цялото събиране на компонентите и да изберете динамоните си възхитително, както е посочено от сортовете, които има вашият противник. Честната група е нещото, което носи постижение на треньорите. В момента, когато първоначално стартирате играта, трябва да изберете първия си динамин. В момента те може да изглеждат очарователно, докато ги вкарате в битка и се върнете триумфално, вашият динамин ще набави фокусиращи опит и може да се засили, за да се превърне в стряскащо животно! Динамоните от по-ниско ниво имат основни способности за нападение и те ще придобият нови видове нападение, когато се изкачат. За да увеличите динамина, трябва да използвате династон. Те се предлагат в 6 асортимента, по един за всеки основен сорт и допълнителен, който може да се използва за всеки тип динамин. Така че излезте и съберете колкото се може повече динамони!

Уловете всички ангажиращи животни в Dynamons 2! Джовани се нуждае от вас, за да се превърнете в капитана на Dynamon. Ще изберете стартер, като Hopchop, Pengoo или Quacko. По време на сесия можете да освободите Sonic Shock, Flame Swirl и Bubble Burst. Изравнете най-добрите си чудовища!

Вие сте призовани да подготвите вашите Динамони и да ги настроите за предстоящата битка. Използвайте различни нападения и пазачи, за да спечелите всеки път. Забъркайте се с това продължение на основната игра на Динамонс! Бихте ли успели да се опитате да вземете изцяло Динамоните и да се превърнете в началник?