Worlds Builder


Worlds Builder е невероятна методологична игра, в която ще формирате територията около вас поради силата на природата. Направо към началото на играта, около вас ще има само вода. Добавете докосване на земя към сцената и направете планини и вулкани. След това ще можете да добавите дървета и да се присъедините към широк спектър от компоненти, за да установите велик климат. От този момент нататък можете да започнете да сглобявате цивилизация и да й помагате за достигане на възрастта до напредналия период. Можете да добавите спътниците си и да си помагате. Така че, моля, какво ще кажете да играем!

В Worlds Builder се подгответе да създадете свят и да го съживите. Имате силата на творението, която е лесно достъпна в тази забавна игра, която формира навици. Имате ли неща, които да се справят с вашето творение и да накарат вашите роднини да процъфтяват?

Само с няколко щраквания можете да направите планини и полета! Ако приемем, че се доверявате, че можете да направите по-добър свят, ние трябва да започнем! Вашата цел в тази игра е да постигнете процъфтяващ човешки напредък. Преди всичко трябва да рамкирате земя. Можете да играете играта с мишката. В момента, в който започнете, изберете различни компоненти от менюто отдолу и ги поставете в света. Консолидирането на различни компоненти ще ви даде нови, така че опитайте! Когато климатът е подготвен, създайте живот и оставете вашите малки хора да открият човешкия напредък. Открийте различни структури за събиране и създаване на храна, дърво и множество различни активи. Отворете дневника на пътуванията си, за да видите мисиите си. Докато изпълнявате тези приятни начинания, вие ще придобиете монети и фокуси върху опита. Подобряването ви позволява да отваряте и поставяте нови герои и структури. В случай, че имате нужда да запазите напредъка си, можете да продължите играта! Приятно прекарване на играта и късмет!