Teleport Jumper


Teleport Jumper е 2D платформинг с гатанки, създаден от Робърт Алварез. Използвайте кратък обсег с магически транспорт, за да заобиколите препятствията и да стигнете до изхода на всяко ниво. Използвайте магическия транспортен ключ, за да отворите друг сандък, върху който имате известен контрол върху това къде ще се възродите. Организирайте точно къде ще транспортирате магически и изберете средствата си внимателно, за да завършите нивото през входа. Не забравяйте да споделите Teleport Jumper с вашите спътници.

Teleport Jumper е платформинг с гатанки, където използвате кратък обсег с магически транспорт, за да заобиколите препятствията и да стигнете до изхода на всяко ниво.

Ако приемем, че има пречка по пътя, която не може да бъде заобиколена или заличена, в света на играта се използват различни стратегии и една от тях е моменталното транспортиране. Именно тази способност получи личността на играта Teleport Jumper, зеленият 3D квадратен човек. Той знае как да минава през стени, но на кратки разстояния. В случай, че стената е широка, преминаването ще бъде кратко. За да изпълните капацитетите, просто натиснете интервала и в случай, че видите синя плътна фигура от противоположната страна, можете да се придвижите до нея, като натиснете още веднъж подобен клавиш. Ако приемем, че блокът е червен, транспортът ще бъде невъобразим. Задачата е да стигнете до кръглия вход с висок контраст в Teleport Jumper.