Parrot Simulator


Parrot Simulator е друга сцена от подреждането на системата за тестване на същества от CyberGoldFinch. Този път продължавате със съществуването на папагал на прекрасен тропически остров, пълен с обитателите му.

Опит за продължаване със съществуването на папагал. Вашият папагал започва малко и крехко на огромен тропически остров. За да издържи, папагалът трябва да търси храна и да се предпазва от различни ловци, които ще го преследват забележимо навсякъде и на земята. С развитието на по-опитни, характер ще се увеличи и по-основателни. По време на дълги разстояния вашият папагал ще разбере как да се предпази от врагове и всъщност ще иска да открие друг папагал от другия пол. В момента, когато папагалът порасне, можете да вземете деца птици и да ги отглеждате. Достъпни са различни възможности за поддръжка, за да направят вашите папагали по-обосновани. Можете да направите това с уникални способности и да увеличите героите. В момента, в който групата папагали стане достатъчна, вие ще престанете да се притеснявате дори от огромни ловци.

Изследвайки района, ще откриете широк спектър от острови, затънтени гори, полета, градски общности, притежавани от различни видове същества и индивиди. Бъдете предпазливи около домейна, различни тайни обекти лежат върху областите. Нещо повече, можете да намерите място за убежище, което можете да оборудвате с награди, открити по време на поръчки в играта и необичайни неща, които надграждат вашите герои.

По време на движенията си ще срещнете различни папагали, нуждаещи се от помощ. Полети до тях и те ще помолят папагала ти за помощ по различен въпрос. Опитвайки се да им помогнат, те предлагат много интригуващи неща!