Funny Shopping Supermarket


Funny Shopping Supermarket е игра за пазаруване, направена от Go Panda Games. Ние сме домакин на събрание, което да планираме! Помогнете на хипопотам и спътниците му да проследят всеки един от елементите в списъка им за пазаруване. Има подредени продукти, които трябва да откриете, за да завършите всяко ниво като зеленчуци, сладкарски изделия, дрехи, органични продукти, меса, дърводелски инструменти и много повече! По същество вземете правилните неща и ги забележете във вашия чувал с телбод. Не забравяйте да отидете при чиновника, за да платите, преди да напуснете универсалния магазин!

Funny Shopping Supermarket е примамлива игра за пазаруване, която се превръща в клиенти на общия магазин и купува различни предмети.

Помогнете на хипопотам и спътниците му да открият всички елементи от списъка им за пазаруване. Има подредени продукти, които трябва да откриете. Изберете и ги сложете в основните им опаковки за хранителни продукти. Не забравяйте да отидете при чиновника, за да платите! Забавният пазаруващ супермаркет продава асортименти от артикули: зеленчуци, сладкарски изделия, облекла, натурални продукти, меса и дърводелски инструменти. Отворете постиженията, прекарайте си добре и оценете играта!