DeathCar.io


DeathCar.io е удивително превозно средство за координиране на смъртта, изпълняващо игра, в която ще трябва да направите дължимото чрез клане на други и нараняване на различни превозни средства. Уверете се, че сте ги ударили отзад или отстрани. Вашият идеален и възхитителен асансьор ще ви помогне да се представите отлично в тази изключително тестваща безплатна онлайн игра с екстремни автомобили. Това е мощна безплатна онлайн MMO игра, наречена иначе Massively Multiplayer Online, която подчертава последователната интерактивност, динамичния дизайн и фантастичните звукови и видео въздействия. Покажете своите шофьорски способности и разбийте различни превозни средства в тази лъскава нова екстремна игра за млади мъже и млади дами.

Ще бъде енергично да карате и да се биете срещу други известни онлайн играчи от цял ​​свят. Щракнете с мишката, за да ускорите веднага скоростта на автомобила си. Независимо от това, ако го използвате умело, може да ви накара да продължите невероятно напред. Най-доброто възможно използване на мишката ще ви помогне да координирате вашето превозно средство, стискането на правилното щракване ще задейства задействането на спирачки, а стискането на лявото щракване ще ви помогне да поддържате скоростта си. Процедурата на тази страхотна игра с дръзки превозни средства е да държите погледа си върху водача и да виждате как се движат различни играчи. Бъдете разумни и планирайте умело нападението си, за да придобиете най-големи фокуси.

Има и скоростен двигател, който трябва да се използва. Можете да предпазите автомобила си от удар, като незабавно завъртите хода си. Разбийте всичките си съперничещи превозни средства, преди да дойдат при вас и започнете да правите по същия начин с вас. Нека използваме ясните и лесни контроли и нека светът покаже, че сте най-добрият шофьор в града. Играйте безопасно и прекарайте няколко хубави моменти в тази прекрасна детска игра!