Watercraft Rush


Всеки спасител, работещ по водата, трябва да има възможност да плува на всяко водно превозно средство. Днес в играта Watercraft Rush ще помогнем на един от тези спасители да развие своите способности в управлението на водно колело. Седейки на шофьорското място, вие го отвеждате до началната линия. Курсът, по който трябва да плавате, ще бъде осигурен от уникални скиминг плувки. Вашата задача е да се движите със скорост, за да не летите за тях. Също така ще трябва ловко да затрупате всички лодки и различни кораби, които ще пътуват по водата. Събирайте ги, ако откриете някакви полезни статии.

Watercraft Rush е активна игра с натискане на ски, в която трябва да отскочите до върха на ски-полета и да ускорите посоката си през океана. Трябва да се състезавате по отлични сини води на подготвящото се слънце, за да се предпазите от изцяло препятствията по вашия начин.

Има три ослепителни вселени, които да прескочите, да завършите един свят, като следвате курса и стигнете до крайната цел, преди да изтече, доколкото е възможно. Какво друго е по-добре на почивка тогава, в този момент да скачаш на невероятен поток на ски и да плъзгаш през океана с абсурдни скорости, нищо, аз тук казваш! Е, ето вашата възможност.

Watercraft Rush е водна бърза игра, при която отскачате на ски поток и плувате посоката си през океана. Има три интересни ръководства за разследване, неизчислими препятствия, от които да стоите настрана, и изненадващо повече претенденти, които трябва да преодолеете. Постигнете възможно най-високите скорости и изоставете всеки един от противниците си! Точно ли е да се каже, че сте подготвени да се намокрите?