Brawlball.io


Пригответе се да се възползвате максимално от вашата игра номер едно, като играете интригуващо футболно състезание на Brawlball.io! Ще получите възможността да тествате способностите си с топка, като играете 2 срещу 2 и 3 срещу 3 играча. Точно ли е да се каже, че сте подготвени за добрите времена?

Демонстрирайте коя група е страхотното състезание, докато обикаляте терена, без да се замисляте, и измислете как да грабнете топката от съперниците си, за да вкарате цел в целта на съперника. Ще бъдете ли достатъчно бързи, за да постигнете невероятна цел, без да бъдете спрени? Избягвайте идващите камъни, вземете най-голямата награда за куче и не се предавайте въпреки трудностите!

В вълнуващата нова игра Brawlball. io вие и различни играчи от цял ​​свят ще играете футбол. Към началото на играта трябва да изберете своя човек. Той ще има определена скорост и действителни качества. От този момент нататък на екрана ще се появи футболно игрище, на което ще бъде вашият състезател и неговите противници. Топка ще се покаже във фокусната точка на полето. Трябва да използвате клавишите за управление, за да накарате вашия светец да се издигне напред през полето. Трябва да вземете топката. Противниците ще ви попречат да правите това. Впоследствие трябва да влезете в битка с тях. Можете да извадите противниците си, като нанасяте удари. След като вземете топката, ще се препънете в полето с нея и ще удряте целта на съперника. В случай, че точката ви е точна, ще отбележите цел и ще получите фокуси за нея.