4x4 Monster


Състезавайте се с вашия камион с животни, за да превъзхождате различни статии в тази забавна и ободряваща в мрежата бърза игра. Направете всичко необходимо, за да не разбиете огромния си камион, докато използвате задвижването на четирите колела за потенциалната си полза. Опитайте се да завършите изцяло нивата, като сигурно пресечете крайната цел, без да блъскате.

Вашият звярен камион ще има обезпокоителна писта 4x4 Monster. Труден е неравен терен, това е просто най-малко взискателният подход за шофиране. В наклонената територия бяха въведени различни възпиращи фактори: хмел за дърва, хладилни камиони, метални скелета, значителни пръстени и различни конструкции. Също така колелата, дървените кутии и занемарените конуси за движение се намират навън. Заданието на нивото е да преминете през пистата без да се повредите и да спрете близо до банера за завършване.

Вървете по неравен терен с камион със звери 4x4 Контролирайте тежкия автомобил над планините и преодолявайте различни препятствия по начина.