Graffiti Time


Graffiti Time е базирана на секретност сценична игра, в която се промъквате по пътищата и разпространявате изящното си изкуство из целия град, без да бъдете разкрити от полицията. Имате своята удобна денди боя за душ и много тонове в магазина си за оръжия. Нещо повече, имате различни готини стикери, които можете да променяте и залепяте върху превозни средства, седалки, кофи за боклук и т.н. Използвайте хардуера си, за да рисувате пътищата без задръжки, както предпочитате! Както и да е, бъдете внимателни, тъй като полицейските служители по безопасността ще се опитат да ви хванат. Има много нива, заредени с иновативност и тестващи пъзели. Имате ли творческите способности да завършите цялата игра?

Обиколете града, като представите майсторството на пътя в тази глупава пъзел игра! Маркирайте, колкото можете да очаквате, и пристигнете до кутията с боя за душ Goliath, за да завършите всяко ниво. Няколко артикула дори вземат под внимание етикет със свободна ръка, така че можете да промените вашата специалност! Внимавайте за ченгета-ботове или ще отидете в центъра и добрите ви моменти ще свършат.

Обичате ли да рисувате със спрей? Ако приемем, че случаят е такъв, не забравяйте да играете тази невероятна игра. Вашето задължение е да пръскате всичко, превозни средства, стени и така нататък. Основната задача е да получите брилянтния ключ и да стигнете до завършването. Грижата трябва да се практикува основно за ченгетата.

Г-н Fat Cap избра да обиколи света, за да направи някаква значима промяна със своята възхитителна боя със спрей! Вярно ли е или не, че сте подготвени за специално изживяване, докато скачате, опитвате се да не бъдете хванати от полицията и рисувате с ярка боя за душ в Graffiti Time?

Летете с устрем благодарение на напрежението, излизащо от съдовете за боядисване и се разбивайте на практически отдалечени места от играта, докато боядисвате превозни средства и ги отпечатвате със своя белег, карайте пътищата да изглеждат възхитителни и ярки заради вашата специалност и излитайте бързо случайно наистина искате да правите на скейтборда си гимнастически трикове, за да спечелите допълнителни пари.

Graffiti Time е начинаещ платформинг, в който играете като пързалящ се с кънки и рисуващ със спрей персонаж, кръстосвайки вселени.

Стойте далеч от роботи, които се опитват да ви хванат. Накарайте пътищата да изглеждат отново прекрасни.

Карайте по-малкия от нормалния круизър борд и правете кикфлипове за допълнителни пари.