Ben 10 Alien Alert


Това е идеална възможност да разгледате вашите обоснователни способности в играта Alien Alert! Докато търсеше намеци в нежелан склад, Бен 10 изпита нещо внезапно. Неочаквано той беше хванат, обграден от поне дванадесет кипящи гвардейци на Червения робот. Тези механизирани колеги най-вероятно ще се окажат съществена пречка в договореностите на Бен.

Вашата отговорност е да помогнете на нашата най-скъпа легенда от гимназията да преодолее всеки последен от охраната на магазина. За да надделеете по отношение на това като такова, трябва да съставите код и да държите Бен в движение, докато всеки робот не падне. Вярвате ли, че сте достатъчно запалени и умни, за да придружавате Бен през този скучен и опасен лабиринт? Какво ще кажете да открием!

На първо място, ние трябва да възприемем какви апарати имаме срещу нашите противници. За да придвижите Бен или да го накарате да се бие, трябва да направите код, който съдържа конкретната заявка за всяко едно движение. Можете да направите това, като разгледате контролите, достъпни в долната част на екрана: натиснете напред, завъртете се, изкачете стъпало и някои други. Просто щракнете върху него и той ще се добави към вашата програма.

Тъй като знаете основите, нещата ще станат интригуващи. Всеки път, когато сте изпитали Червена гвардия, трябва да хвърлите няколко стиснати ръце в интерактивността! Можете също така да плъзнете екрана с помощта на мишката, за да разберете какви врагове и възпиращи фактори стоят пред вас. Уверете се, че Бен ще остане „до края!

Когато сте сигурни, че подредбата ви ще работи, можете да докоснете улова на Play, за да стартирате нещата. Поздравления! Страхотни сте в това! Продължавайте да заличавате всичките си противници, за да доминирате в мача!

Трябвало ли ви е по всяко време да се запознаете с всички каскади на Бен 10? В тази игра вие получавате възможност да разделите живота му на парчета. Spot се придвижва до незапълнения бар и в крайна сметка завършва дестинациите. Опитайте се да не пропилявате ходове и да събирате фокуси, за да ги завършите съвършено. Отворете нови акценти, докато играете играта.