Park Master


Има много игри за напускане на превозно средство и към момента е трудно да ви учудим с нещо странно от този вид. Във всеки случай Park Master е необичайна игра и вие ще я цените без съмнение. Той обединява компоненти на гатанка и способности за рисуване. Задачата е да се пренесе превозното средство до паркинга в случая с R. За да направите това, дефинирайте граница, която ще се превърне в улица до място за паркиране. Когато завършите чертежа, превозното средство ще започне и потегли по курса ви. Заобиколете пречките, ако две превозни средства се появят на терена, те трябва да пристигнат на място едновременно.

Park Master е завладяваща игра, в която контролирате превозни средства, като начертаете посока, която те трябва да следват. Вашата цел е да приведете превозните средства до тяхната цел и да се пазите от всички препятствия. Основните нива ще бъдат съвсем основни, тъй като просто ще имате самотно превозно средство без предмети навън, но нивата ще нараснат в затруднение всъщност не след дълго с количеството превозни средства, които се разширяват. Трябва да обмислите начина, по който ще решите за превозните средства. Има много нива, така че, моля, трябва да играем!

Опитайте се да напуснете автомобила си, като привлечете път до мястото за паркиране. Стойте далеч от прегръдките и се постарайте да не се сринете в тази наистина забавна игра за спиране на интернет. Продължете да напредвате през нивата, докато привличате своя подход към триумфа.