Join and Clash 2


Join and Clash 2 е супер забавна аркадна игра, която лесно консолидира най-добрите 3D етапи с мултиплейър компоненти, като впоследствие ви предлага среща, която обаче създава навици, тъй като може да бъде уникална. Тази игра гарантира, че ще очарова всеки един от хората, които му позволяват възможност.

Причината за присъединяване и сблъсък е изключително елементарна: трябва да изминете труден курс, за да атакувате крепостта на играчи от цял ​​свят. По време на това състезание се съсредоточете върху избора на толкова единици, колкото би било разумно, в светлината на факта, че за да победят всяко ниво, определен брой „воини“ трябва да издържат последната битка.

Всяко ниво, което ефективно преминете, ви възнаграждава с монети, които можете да вложите в ремонтиране на точките за благополучие и нападение на вашите единици или за разширяване на количеството предпазни средства във вашата собствена база.

Съвсем вероятно най-завладяващите акценти на Join and Clash са неговите шокиращо достъпни механики, които улесняват по същество всеки играч да оцени непрекъснатото взаимодействие последователно. Вашите единици напредват по подреден начин, естествено, така че по същество трябва да избягвате различните пречки, като изтеглите пръста си на една страна или надясно.