Nubik vs Herobrin's Army


Nubik vs Herobrin's Army е аркадна игра, в която имате тълпи от зверове. Направете оръжия, ремонтирайте ги и ги използвайте, за да победите противниците. Превърнете се в легенда и спасете своя брат или сестра.

Г-н Херобрин, който живее в царството на Майнкрафт, е направил цяло множество зверове и ги е изпратил да победят града, в който живее човек на име Нуб. Вие в играта Nubik vs Herobrin's Army трябва да помогнете на легендата да защити дома му и обитателите на града. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която ще бъде в определен регион с оръжие в ръка. Използвайки контролните клавиши, ще принудите човека да продължи напред. Когато срещне зверовете, вашата легенда ще влезе в битката. Използвайки различни оръжия, вашата личност ще унищожи всеки един от неговите противници и за това ще ви бъдат дадени фокуси в играта Nubik vs Herobrin's Army. След смъртта вашата личност всъщност ще иска да получи награди, които ще паднат от зверове.

"Nubik vs Herobrin's Army" е удивителна игра за изживяване, в която трябва да помогнете на Nubik да победи с ръце рояци брутални зверове и да възстанови своя отвлечен по-утвърден брат! Има много енергизиращи нива пред вас, в които трябва да унищожите потоци от зверове и да работите върху качествата на вашите оръжия.

Nubik vs Herobrin's Army е удивителна аркадна игра, в която потоци от смъртоносни зверове и свирепи зомбита ще се втурнат към вас, готови да ви убият. Правете оръжия всеки път, когато завършите игра, като консолидирате неразличими оръжия в хранилището, за да ги накарате да се развиват, и отделете пари, за да работите върху способностите си на шампион.

Увеличете своята солидарност, своята опозиция и станете легенда, спасявайки любимия си брат или сестра от почти 100% гибел поради рискови врагове. Опитайте се да не се предавате в случай, че вярвате, че не можете да го правите повече и черпете сила от най-дълбокото парче от вашето същество.