Tunnel Rush


Tunnel Rush - великолепният кръг на избягване! Passage Rush е игра за избягване с висока скорост, създадена от Slope and Run 3. Вие се движите в проход, пълен със засенчване със скорост на взривяване и трябва да стоите далеч от препятствия в различни форми.

Трябва да бъдете сръчни и точни, за да видите ситуацията на приближаващата се пречка и бързо да отдалечите позицията си, за да поддържате стратегическо разстояние от нея. Останете центрирани и чупете рекорда си!

Passage Rush е проста игра за игра - за да започнете играта, просто щракнете интервала. Това започва играта се движи - няма елемент за контрол, трябва просто да контролирате развитието на екрана, за да се поберат в различните статии.

Използвайте левия и десния бутон на конзолата, за да завъртите екрана по посока на часовниковата стрелка или враждебно по посока на часовниковата стрелка - това е! Играта е разделена на независими нива, но няма точка за спасяване. Въпреки броя на нивата, които сте завършили, при изключения шанс да се сринете, трябва да започнете от най-ранната начална точка!

Тази невероятна игра изисква невероятни рефлекси и отговори - трябва да имате бързи пръсти и да останете постоянно центрирани, за да си представите следните събития, които трябва да предприемете.