Ragdoll Duel


Ragdoll Duel е активна интернет игра, в която можете да тествате рефлексите си в битка 1v1. Вашата цел ще бъде да преместите мишката в изстрела и да я задържите там за 3 секунди. След 3 секунди се съсредоточете върху противника си и стреляйте. В един перфектен свят трябва да се фокусирате върху главата, така че ударът ви да причини повече вреда. За всеки успех получавате звезда. Играчът, който придобие 5 звезди първи, печели. След това ще можете да закупите нови легенди в менюто за монетите, които закупите. Играта също ви предлага мултиплейър режим, така че можете да тествате способностите си с играчи от едната страна на планетата до другата.

Ragdoll Duel е страхотна мултиплейър игра за дуел за огнестрелно оръжие, която можете да оцените в мрежата и за нищо. Въведете своя епитет и играчи с крачка от цял ​​свят. За да започнете, поставете мишката върху камерата, показана в основата вляво или вдясно на екрана, седнете здраво за началото и се подгответе да стреляте по своя противник толкова бързо, колкото наистина може да се очаква.

Кой може да дръпне по-бързо огнестрелното оръжие? Кой има по-добрите рефлекси? Това всъщност е тази игра. Най-забележимото ужасно объркване, което можете да направите, е да пренебрегвате врага си. Останете концентрирани, когато започне да се показва и се опитайте да насочите главата на противниците си, тъй като това ще го нарани най-много. Придобийте монети, за да отворите нови забавни персонажи на Ragdoll като например Адолф Хитлер или Циклоп от X-men. Приятно прекарване на тази безплатна интернет игра Ragdoll Duel!

Настройте оръжието си и натоварвайте всеки един изстрел, за да съкратите съперника си и да спечелите. Задръжте се, за да направите снимки при идеалната възможност и да направите някои необикновени спомени в Стария Запад!