Zombie Plague


Преборете гладните зверове в Zombie Plague! В тази игра за Хелоуин трябва постоянно да стреляте с снаряди по рояци зелени същества. Вашият герой може да харчи злато за по -добра точност, повече боеприпаси, по -бързо прекратяване и допълнителна вреда. Опитайте се да не позволите на зомбитата да ви счупят оградата.

Опитайте се да понесете голям брой напливи от зомбита! Стойте далеч от чумата, докато стреляте със зомбита, събирате монети и препроектирате една от четирите си способности. Колко дълго бихте могли да живеете в тази изключително забавна игра за стрелба със зомбита?

Множество немъртви са извън контрол и вашият връх е следващата им цел. Защитете го независимо от това в тази уеб базирана игра. Ще трябва да използвате боеприпасите си чудесно, за да възпрете тези притеснителни зомбита да поемат контрол над позицията.

През Средновековието цели градове са смазвали най -сериозната чума. Инфекцията е гарантирала огромен брой животи и името й е станало взаимозаменяемо. През двадесет и първи век на Земята има друга атака - зомби инфекция, която се е превърнала в чума на днешните времена. Zombie Plague В играта ще се биете с тълпи от разхождащи се мъртви, защитна зона. Хлъзгавата инфекция се появи неочаквано разлята от мистериозен изследователски център, където бяха направени тестове върху индивиди и бързо замърси по -голямата част от общото население. Твърдите хора бяха в малцинството, те трябва да се предпазят от преобладаващите сили на ранни мъртви, които не преминават, и непрекъснато ненаситни и гонят нови човешки мозъци. Ще помогнете на човек с завладяващ човек в играта Zombie Plague. Остава внимателно спокойствие на малко скромен куп да остане твърд. Те си сътрудничиха и създадоха селище, локално място, обхваната от висока ограда и часовници бяха поставени около ръба. Нашият светец няма късмет, че нападението е станало на негово място. Зомбитата се опитват да преминат през пазачите и да влязат в преградата, за да изядат мозъка. Легендата е екипирана и е дошъл моментът да се използва оръжие, което не позволява на мъртвите да стигнат до оградата, те не могат да преминат през нея, но все пак се опитват да дъвчат отвор. Че ще успеят в случай, че не спрете отаку. Насочете и стреляйте, за да заредите отново оръжието, кликнете върху символа, който се появява на полето. Опитайте се да не пропуснете монетата - тя руини, останали след изчезването на зомбита. Парите, от които се нуждаете, за да ги направите, когато посетите магазина и си купите асортимент от подобрения, те ще ви помогнат да се адаптирате към животните още по -бързо. Покупките се извършват по свой собствен тактик, всички пари не са достатъчни, трябва да изберете това, от което се нуждаете. Модернизацията ще изисква скоро, тъй като зомбитата стават все по -обосновани, те са по -трудни за заличаване. Игра Zombie Plague - онлайн стрелец зомбита, направен на html5 език. Отворете играта независимо от работните станции за таблети или мобилни телефони и се занимавайте с почистване на виртуалната вселена от ненаситни зомбита.