Slime Laboratory 2


Slime Laboratory 2 е продължение на базираната на науката за материалите сценична игра, в която тръгвате на неприятна екскурзия през потайна лаборатория. Пазете се от всички примки и опасности, които виждате, едва минавайте през дупки, залепвайте върху твърди повърхности и премествайте високи сцени! Предприемете необходимите стъпки, за да се промъкнете отвъд различни рискови препятствия, за да стигнете сигурно до карираното завършване. Не забравяйте да вземете всеки кръг, който видите по пътя си. Slime Laboratory 2 допълнително добавя нови биоми, нова механика на играта и дори персонализиране на тиня. Вярно ли е или не, че сте подготвени за тясно положение?

Нашият лош спътник се измъкна от основната лаборатория, но неволно стигна право до следващата. Вашата задача, следователно, ще бъде в бъдеще да му помогнете да напусне. Подгответе се за трудните нива, където можете да предвидите различни препятствия и трудности при тестване.

Докато утайката безстрашно се измъква от главната лаборатория, той отново попада в друга. Той е напълно изтънял на трудно място. Никой освен вас не може да му помогне да се измъкне от масивните изследвания, които го търсят в Slime Laboratory 2. Бъдете готови да се изправите срещу най-вълнуващите и изпитателни нива, които някога са били открити в игра на сценично изживяване.