Two Ball 3D Dark


Two Ball 3D: Dark е страхотна игра от разстояние за 2 части, в която трябва да контролирате топката от едната страна до другата, докато тя се движи по начин, натоварен с препятствия и дупки. Вашата цел в тази трудна безплатна интернет игра е да достигнете доста далеч, за да поставите феноменални класации.

Играйте срещу другар, използващ подобен компютър и вижте кой от вас издържа най-дълго. Можете също така да играете без помощ от никой друг, за да събирате скъпоценни камъни по пътя си и да работите по придвижването по тези невъобразими писти, натоварени с движещи се блокове, наклони, дупки, колосални дупки и значително повече. Забавлявайте се с тази безплатна интернет игра Two Ball 3D: Dark!

Two Ball 3D е онлайн с новата си форма Dark tema! Към играта с новата форма са добавени множество нови акценти. В момента можете да видите изключително значителни разстояния, за да бъдете по-предпазливи по отношение на капаните. В момента, когато отскачате от наклоните, могат да се отворят нови крила и ще скочите по-приспособени. Към играта са добавени нови алтернативни маршрути за използване на награди. Можете да отворите 6 отличителни топки кожи със скъпоценните камъни, които съберете!

В Two Ball 3D Dark вярваме, че не се страхувате от статута. Във всеки случай падането надолу по стъпалата, които продължават осезаемо, може да бъде много за вас. Включвайки прилични 3D илюстрации и бърза интерактивност, тази игра ще ви отведе по-високо от всякога и ще тества способностите ви за ловкост. Искате ли да сте наясно с тази бърза и забавна топка и да преминете през трудните нива на тази аркадна игра?

Представете си пътуване, търкаляне и подскачане по цялата планета, която се състои от етапи, които продължават осезаемо. Етапите се намират високо до степен, че не можете да видите земята. Звучи много като преживяване, нали така? В този текущ мач вашата цел е да отидете с тази топка и да го изследвате през нивата, заредени с препятствия. Има два режима на игра, които можете да разгледате. Можете или да опитате режим за един играч и да тествате собствените си способности, или да играете режим за двама играчи и да предизвикате спътника си да види чий резултат ще бъде по-висок. Към началото на играта пречките няма да са толкова трудни, но докато напредвате в играта, ще трябва да преминете през движещи се препятствия и да рикошетите през огромни дупки. Има допълнително 3 катализатора, които можете да използвате, като изстискате 1, 2 или 3. Използвайте събраните диаманти, за да отворите нови кожи и катализатори. Приятни моменти!