Pocket Tower


Добре дошъл, шефе! Станете вашата собствена легенда с висок ръст, докато планирате и направите прекрасен, извикващ бизнес фокус. Вземете решителни решения, за да поддържате работниците си весели и бизнесът ви да се развива. В този момент разменете, поговорете, спорете и се присъединете към града. Съберете пътя си към необичайното с този енергизиращ градски производител!

Изградете нови етажи, стартирайте организации, наемете работници, добре дошли гости и значително повече! Намерете подове с различни организации умишлено, за да поддържате задълженията поточни и вашият връх да се развива. Решавайте бизнес предизвикателства като HR, начинания и рационализиране на ползите. Можете да започнете 5 различни вида организации: храни, услуги, отдих, мода и технологии. Изберете какъв конкретен бизнес трябва да направите: заведение за хранене или спа център, уелнес клуб или филм, бар или облекло. Поддържайте движението на гостите с асансьор и стъпала. Поемете забавни трудности, за да оформите сферата на бизнеса си.

Изберете местния район, който ви харесва най-много във вашия виртуален свят, и се запознайте с новите си колеги от града. Присъединете се към настоящия град или направете свой собствен и се превърнете в председател! Заповядайте на вашите спътници да се присъединят към вашия град! Във вашия фантастичен град постоянно има някой, готов да ви даде заем! Изпълнете седмица след седмица трудности и изкачете позициите, за да напреднете чрез градски оценки. Станете топ кмет и вземете награди, които могат да препроектират и украсят вашия град.

Посетете заедно с различни жители и дискусия за системи и достъпни активи. Работете заедно, за да помогнете на някого да завърши своя бизнес проект или нов етаж и да получи подкрепа, за да завърши вашия. Съберете огромно, сътрудничете си и гледайте как върхът ви се анимира!

Направете високия възход на вашата фантазия! Започнете сглобяването и забогатейте!