Save The Girl


Млада дама ще изпита различни видове заплахи в играта Save The Girl. Имате нужда от няколко реквизита или статии, които да помогнат на младата дама да изпълни задание за заминаване и издръжливост. Рамката ще позволи на играча да избере един от малкото дадени реквизита. Не можете да го дадете погрешно, иначе тя ще се сблъска с причинителите на проблеми. Оценете Save The Girl!

Съмнителната и разхлабваща пъзел игра, която сте виждали този път, най-после е реалност! Просто най-интелигентните ще имат възможността да разгадаят тези съзнателни тайни тестове, за да пощадят младата дама от преследващите я неприятели! Всяко ниво ще ви даде ситуация, в която трябва да използвате вашия IQ и ум, за да разберете. Определете точно развлекателния тест и дамата ще продължи. Ако не разберем ситуацията, в този момент това няма да завърши добре за нашата смела жена.

Останете и играйте най-завладяващата и пълноценна игра. Почувствайте насладата от справянето с умни и обезпокоителни проблеми и предпазвайки младата дама от пакостите. Използвайте този ваш голям мозък и какво ще кажете да стигнем до осветяване!