Frankenstein Go


Frankenstein Go е игра, изпълнена с гатанки, в която контролирате Frankenstein и му помагате при преодоляване на трудности, за да спасите любимата си. За допълнителни игри като тази, можете истински да разгледате Adam and Eve Go.

Франкенщайн избяга от своя господар, който го направи. Нашият светец, след като усети аромата на възможността, избра да отиде на пътешествие и да изследва света. Във Frankenstein Go ще му помогнете за това преживяване. Вашият човек ще бъде забележим на екрана преди вас, който ще бъде в определен регион. С помощта на клавишите за управление ще координирате неговите дейности. Вашият светец трябва да продължи да събира различни статии, разпръснати навсякъде, където бързат. Идвайки, могат да се появят различни видове капани. Легендата под вашето управление трябва да ги заобиколи всички или просто да ги заобиколи.

Франкенщайн се нуждае от вашата помощ, за да спаси по -добрата си половина от силите на коварството! Франкенщайн трябва да спаси любимата си, но за да постигне това, той трябва да разгадае интересни загадки и да се промъкне покрай плашещите противници. Изкачете се на стъпаловидни табуретки, заобиколете препятствия и входове, за да преминете през прекрасните, но обезпокоителни нива. По време на екскурзията му ще срещнете много спътници, които ще ви помогнат да спасите любимата си в случай, че ще им помогнете да проследят изгубените им статии. Когато върнете взетите от тях стоки, те вероятно ще ви дадат ключ, което ясно отваря много затворени начини за разследване! Съберете мистични смеси по време на пътуването си и отворете шокиращи нови изяви за Франкенщайн, за да заслепите любимата си! Точно ли е да се каже, че сте готови да помогнете на Франкенщайн и да се присъедините към най -ужасяващото, но най -изумителното преживяване за настоящата година?